Politici de confidentialitate

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate.

Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli. S.C. STEDIN50 S.R.L. este situata in strada Mihai Bravu, numarul 12, Afumati, Ilfov, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J23/55/2006 si avand urmatorul Cod Unic de Inregistrare RO18283414.

S.C. STEDIN50 S.R.L. poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.).

Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre etc.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor S.C. STEDIN50 S.R.L., cum ar fi:

1. procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;

2. oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;

3. facturare;

4. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de dumneavoastra;

5. contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. STEDIN50 S.R.L. si ale distribuitorilor nostri (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens).

Daca un utilizator doreste stergerea din baza de date, atunci trebuie sa transmita gratuit, fara nici un cost un e-mail la contact@market4u.ro care sa contina subiectul "Dezabonare". Vom sterge utilizatorul din baza de date, pana la o noua solicitare a acestuia.

LITIGII: Orice problema provenita de la produsele si serviciile prezentate pe site, se va realiza pe cale amiabila, in termen de 30 de zile de la data sesizarii in scris a acesteia.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.